MAKFAX YouTube Channel Analytics and Report

MAKFAXYouTube Stats & Analytics Dashboard

Data Updated on 2022-01-20 10:26:37Calculating
 • Subscribers

  5.19K 0.19%
 • Total Views

  6.44M 0.03%
 • Average Video Views

  1.15K 0.17%
 • Total Videos

  3.73K
 • Live Income

  --
Subscribers Rank
2,346,064th ( Top 15.0% )
427th ( Top 21.4% )
NoxScore
Est. Sponsorship Price
0.00 ( Each Video )
Est. YouTube Monetization Capability [Monthly]
0.00-0.00
YouTube Channel Statistics
7 Days 14 Days 30 Days
Subscribers History Data  (Recent Year)
Total
Subs MileStone

2018-04-12

2020-03-24

Views History Data  (Recent Year)
DailyTotal
Views Data
7 Days 30 Days
Subs Growth Last 7 Days: Subs Compared to Previous Last 7 Days:
Estimated Audience Age & Gender
The data is being acquired now
Please check it out 3 minutes later.
Analysis completed, data deficiencies.
Estimated Audience Geography
The data is being acquired now
Please check it out 3 minutes later.
Analysis completed, data deficiencies.
Active viewers distribution of time
The data is being acquired now
Please check it out 3 minutes later.
Analysis completed, data deficiencies.
Active viewers
The data is being acquired now
Please check it out 3 minutes later.
Analysis completed, data deficiencies.
Top 5 overlapped audience channels
The data is being acquired now
Please check it out 3 minutes later.
Analysis completed, data deficiencies.
High-frequency comments
Videos:
The data is being acquired now
Please check it out 3 minutes later.
Positive words
The data is being acquired now
Please check it out 3 minutes later.
Negative words
The data is being acquired now
Please check it out 3 minutes later.
High-frequency stickers
Average interaction
Last 30 videosThe last 30 days
  Avg.Views 0
Normal Video
Live Stream
Most Viewed Video from MAKFAX YouTube Channel
Latest Videos from MAKFAX  YouTube Channel
Live Stream
Promotion Video Performance
In 30 DaysIn 90 Days
The data is being acquired now
Please check it out 3 minutes later.
Brands Worked with the Channel
MAKFAX 's promotion video
Promotion video by other influencers
Unverified Channel After the certification is completed, you will get the following privileges1. The data of your channel will be updated daily.2. We will recommend you more high-return sponsorships. Verify My Channel
MAKFAX

Joined YouTube on

2017-04-13

Language

Macedonian 

Subscribe
Channel Tags
Introduction
https://makfax.com.mk

Независната Новинска Агенција Макфакс, постои на пазарот од 1992 година и е првата приватна новинска агенција во Македонија и регионот, која со своите услуги и сервиси, успешно ги води своите клиенти кон врвот. Макфакс, претставува генерален дистрибутер на информациите кон сите позначајни информативни гласила во Македонија и регионот, а нашите сервиси и услуги ги користат голем број на странските мисии и амбасади во земјата, компании и државни институции. Макфакс е член на Медиумската организација на Југоисточна Европа СЕЕМО. Макфакс во сопствените вести ги почитува принципите на независност, навременост, непристрасност, вистинитост, веродостојност. Макфакс известува врз основа на проверени факти и доверливи извори.

РЕДАКЦИЈА:
МАРКЕТИНГ: [email protected]
Администрација и Финансии: [email protected]